Australien VM 2022 Landsholdstrøje 11410

.

Han cementerede sig selv som en af ​​verdens bedste keepere. Imidlertid er disse bekymringer kommet frem igen, og de vokser højere efter hans gyserprogram i søndagens 3-1 FA Cup-semifinaletab mod Chelsea. Uruguay VM 2022 Landsholdstrøje

Guardiola vil holde øje med morgendagens kamp mellem Blues og Real Madrid, hvor de to klubber fint stod klar til 1-1 forud for deres Champions League-semifinale i et andet opgør på Stamford Bridge.Manchester Uniteds David de Gea er ikke fremmed for undersøgelsen på Old Trafford. Der var alvorlige bekymringer over De Gea, da han blev lokket til Premier League af den tidligere chef Alex Ferguson som en magert 20-årig i 2011.

frankrig landsholdstrøje

Guardiola fortsatte og roste sin sides slagne modstandere og understregede glansen i City, da de udvalgte Premier League-mestre lavede let arbejde for de franske sværvægtere for anden gang på en uge.

Taler til BT Sport efter kampen, indrømmede Guardiola, at han var begejstret for sin sides præstationer for at bevare deres håb om en fantastisk diskant i denne sæson.

JanetGerl wales VM Drakt KennethMe

AndreasPe marseille tröja GraigNort

TanyaScer fodboldtrøje danmark AdrienneR