atletico madrid trøje 41434

.

Bychef Pep Guardiola opfordrede også til mere beskyttelse af spillere og betegnede situationen som en ‘katastrofe’.Indskiftede Zak Dearnley scorede en stopper-vinder for at give Oldham en dramatisk League Two-succes hos medspillerne Bolton.

Tidligere på dagen led Trent Alexander-Arnold, hvad der syntes at være en lægskade under Liverpools uafgjort mod Manchester City. Chile VM 2022 Landsholdstrøje

Arsenals næste kamp er mod Leeds United den 22. november, hvilket betyder, at Partey har to uger til at komme sig efter skaden og vende tilbage til siden.

Norge VM 2022 Landsholdstrøje

Han oplyste dog, at Partey ville have en scanning enten mandag eller tirsdag, og det er nu blevet bekræftet, at han vil trække sig fra Ghana -truppen.

Midtbanespilleren udløste imidlertid frygt for, at han havde lidt en skade, da han blev set, da han så kampen med en ispose på låret.

Han har stoppet med at deltage i alle tidlige budkrige, f.eks. Dem, der så Chelsea lande Timo Werner, Chile VM 2022 Landsholdstrøje men Fowler mener, at tyskeren vil blive fristet på markedet på et tidspunkt.

LucyStein Finland VM tröja HalleyKun

LewisSome Danmark VM 2022 Landsholdstrøje MarkusWal

ChasBlais uruguay VM tröja ChristelJ